(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Kuřecí kostky v dijonské omáčce
Potřebné ingredience
400g kuřecí maso olej sůl pepř solamyl 0,5 l smetana 33% dijonská hořčice med
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na kousky. Promícháme se lžící solamylu, lžící oleje, sůl, pepř. Může být i směs pepřového koření. Necháme chvilku uležet. Na pánvi osmahneme maso a dáme stranou. Do výpeku přilijeme smetanu a když se začne vařit přidáme podle chuti dijonskou hořčici a med. Někdo má rád více pálive a někdo více nasládlé!
Necháme provařit, omáčka zhoustne a pak přidáme kuřecí maso.
Výborné s hranolkami, rýží nebo s rozpečenými bagetkami.
DOPORUČUJI!!!!!
Necháme provařit, omáčka zhoustne a pak přidáme kuřecí maso.
Výborné s hranolkami, rýží nebo s rozpečenými bagetkami.
DOPORUČUJI!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé